pH Ayarlayıcı ve Koruyucu Tuzlar Grubu
JOHA® T neu
Eritme Peyniri ve türevlerinin imalinde kullanılan Düzeltme Tuzu
Bildirim :
E 339 Sodyumortofosfat
Spesifikasyon :
P2O5 Miktarı (%) : 40,5±1,5
pH değeri (1%) : Ca. 12
Özellikleri :
pH sapması : +1,0 / +1,5
Ion değiştirme kabiliyeti : 0
Kremleştirme : 0 (x'e kadar)
(0=mevcut değil, x=zayıf, xx=ortakuvvette, xxx=kuvvetli)
Uygulama :
JOHA® T neu kuvvetli tamponlayıcı etkiye sahiptir ve alkolü pH düzeltme tuzu olarak diğer JOHA® eritme tuzları ile birlikte pH sapmaları yeterli olmadığında kullanılır. JOHA® T neu kullanım miktarı işlenecek ham peynir miktarının % 0,1 - 1,0 olacak şekilde belirlenir. Ham peynirin pH değerine göre kullanılacak JOHA® T neu miktarı diğer eritme tuzları ile oluşacak karışım içinde önemli variasyon gösterebilir.
İş Güvencesi ve Çevre Koruma :
Bu bilgiler DIN Güvence dataları bölümünden alınmıştır.
Depolama :
Serin ve kuru yerde depolayınız.
Orjinal ambaljında muhafaze ediniz.
Nemden koruyunuz.
Paketleme :
Kağıt torbalar içindeki polietilen torbalarda 25 Kg. net eritme tuzu vardır. Torbalar toplam 800 kg. olacak şekilde Europaletlere şiringlenir.
JOHA® K
Eritme Peyniri ve türevlerinin imalinde kullanılan Düzeltme Tuzu
Bildirim :
E 450 Sodyumdifosfat
E 338 Fosforikasit
Spesifikasyon :
P2O5 Miktarı (%) : 64,8±1,0
pH değeri (1%) : 2,8±0,3
Özellikleri :
pH sapması : -1,0 / -1,5
Ion değiştirme kabiliyeti : 0
Kremleştirme : xxx
(0=mevcut değil, x=zayıf, xx=ortakuvvette, xxx=kuvvetli)
Uygulama :
JOHA® T asidik düzeltme tuzu olarak eritme peyniri türevlerinin imalatında kullanılır. İlave miktarı arzu edilen pH sapmasına göre tespit edilir.
İş Güvencesi ve Çevre Koruma :
Bu bilgiler DIN Güvence dataları bölümünden alınmıştır.
Depolama :
Serin ve kuru yerde depolayınız.
Orjinal ambaljında muhafaze ediniz.
Nemden koruyunuz.
Paketleme :
Kağıt torbalar içindeki polietilen torbalarda 25 Kg. net eritme tuzu vardır. Torbalar toplam 1000 kg. olacak şekilde Europaletlere şiringlenir.
JOHA® HBS
Bakteriostatik etkili Eritme Tuzu
Bildirim :
E 452 Sodyumpolifosfat
E 339 Sodyumortofosfat
Spesifikasyon :
P2O5 Miktarı (%) : 69,0±1,0
pH değeri (1%) : 6,0±0,5
Özellikleri :
pH sapması : 0,0'dan 0,1'e kadar
Ion değiştirme kabiliyeti : xxx
Kremleştirme : 0'dan (x'e kadar)
(0=mevcut değil, x=zayıf, xx=ortakuvvette, xxx=kuvvetli)
Uygulama :
JOHA® HBS anaerob sporların gelişmesini engeller. Örneğin; Clostridium, tyrobutyricum. İlave miktarı son ürün miktarının %3,0 - 1,0'ı olacak şekilde hesaplanır.
İş Güvencesi ve Çevre Koruma :
Bu bilgiler DIN Güvence dataları bölümünden alınmıştır.
Depolama :
Serin ve kuru yerde depolayınız.
Orjinal ambaljında muhafaze ediniz.
Nemden koruyunuz.
Paketleme :
Kağıt torbalar içindeki polietilen torbalarda 25 Kg. net eritme tuzu vardır. Torbalar toplam 1000 kg. olacak şekilde Europaletlere şiringlenir.
BEKAPLUS® FS
Antimikrobiyal etkili Stabilizatör
Bildirim :
E 452 Sodyumpolifosfat
E 339 Sodyumortofosfat
Spesifikasyon :
P2O5 Miktarı (%) : 68,0±1,0
pH değeri (1%) : 6,5±7,5
Özellikleri :
pH sapması : 0,0 - 0,1
Uygulama :
BEKAPLUS® FS antimikrobiyal etkiye sahiptir. Bakterilerin, mayaların ve küfmantarlarının gelişimine mani olur. Tavsiye edilen dozaj miktarı, son ürün miktarının % 0,1 - % 1,0'i kadardır. Dozaj miktarı hammaddenin tipine ve son ürünün nem miktarına göre değişir.
İş Güvencesi ve Çevre Koruma :
Bu bilgiler DIN Güvence dataları bölümünden alınmıştır.
Depolama :
Serin ve kuru yerde depolayınız.
Orjinal ambaljında muhafaze ediniz.
Nemden koruyunuz.
Paketleme :
Kağıt torbalar içindeki polietilen torbalarda 25 Kg. net eritme tuzu vardır. Torbalar toplam 1000 kg. olacak şekilde Europaletlere şiringlenir.