Sürülebilir ve Üçgen Peynir Grubu
JOHA® S 85
Eritme Peyniri ve türevlerinin imalinde kullanılan Eritme Tuzu
Bildirim :
E 339 Sodyumortofosfat
E 452 Sodyumpolifosfat
Spesifikasyon :
P2O5 Miktarı (%) : 55,3±1,0
pH değeri (1%) : 8,5±0,3
Özellikleri :
pH sapması : +0,2 / +0,4
Ion değiştirme kabiliyeti : xx
Kremleştirme : 0
(0=mevcut değil, x=zayıf, xx=ortakuvvette, xxx=kuvvetli)
Uygulama :
JOHA® S 85 sürülebilir eritme peyniri ve eritme peyniri türevlerinin imalatında kullanılır. Tavsiye edilen ilave miktarı, kullanılan ham peynir miktarının % 3,0 - % 3,5'i kadardır.
İş Güvencesi ve Çevre Koruma :
Bu bilgiler DIN Güvence dataları bölümünden alınmıştır.
Depolama :
Serin ve kuru yerde depolayınız.
Orjinal ambaljında muhafaze ediniz.
Nemden koruyunuz.
Paketleme :
Kağıt torbalar içindeki polietilen torbalarda 25 Kg. net eritme tuzu vardır. Torbalar toplam 1000 kg. olacak şekilde Europaletlere şiringlenir.
JOHA® S 9
Eritme Peyniri ve türevlerinin imalinde kullanılan Eritme Tuzu
Bildirim :
E 339 Sodyumortofosfat
E 452 Sodyumpolifosfat
Spesifikasyon :
P2O5 Miktarı (%) : 59,7±1,0
pH değeri (1%) : 9,0±0,3
Uygulama :
JOHA® S 9 sürülebilir peynirlerin imalinde ve kesilebilir sertlikteki eritme peyniri türevlerinin imalatında kullanılır. Tavsiye edilen ilave miktarı, kullanılan ham peynir miktarının % 2,8 - % 3,2'si kadardır.
İş Güvencesi ve Çevre Koruma :
Bu bilgiler DIN Güvence dataları bölümünden alınmıştır.
Depolama :
Serin ve kuru yerde depolayınız.
Orjinal ambaljında muhafaze ediniz.
Nemden koruyunuz.
Paketleme :
Kağıt torbalar içindeki polietilen torbalarda 25 Kg. net eritme tuzu vardır. Torbalar toplam 1000 kg. olacak şekilde Europaletlere şiringlenir.
JOHA® S 90
Eritme Peyniri ve türevlerinin imalinde kullanılan Eritme Tuzu
Bildirim :
E 450 Sodyumdifosfat
E 452 Sodyumpolifosfat
Spesifikasyon :
P2O5 Miktarı (%) : 58,5±1,0
pH değeri (1%) : 8,8±0,3
Özellikleri :
pH sapması : +0,3 / +0,5
Ion değiştirme kabiliyeti : x
Kremleştirme : xxx
(0=mevcut değil, x=zayıf, xx=ortakuvvette, xxx=kuvvetli)
Uygulama :
JOHA® S 90 sürülebilir eritme peyniri ve eritme peyniri türevlerinin imalatında kullanılır. Tavsiye edilen ilave miktarı, kullanılan ham peynir miktarının % 2,8 - % 3,2'si kadardır.
İş Güvencesi ve Çevre Koruma :
Bu bilgiler DIN Güvence dataları bölümünden alınmıştır.
Depolama :
Serin ve kuru yerde depolayınız.
Orjinal ambaljında muhafaze ediniz.
Nemden koruyunuz.
Paketleme :
Kağıt torbalar içindeki polietilen torbalarda 25 Kg. net eritme tuzu vardır. Torbalar toplam 1000 kg. olacak şekilde Europaletlere şiringlenir.
JOHA® S 9 spezial
Eritme Peyniri ve türevlerinin imalinde kullanılan Eritme Tuzu
Bildirim :
E 452 Sodyumpolifosfat
E 450 Sodyumdifosfat
Spesifikasyon :
P2O5 Miktarı (%) : 58,4±1,0
pH değeri (1%) : 9,0±0,3
Özellikleri :
pH sapması : +0,1 / +0,4
Ion değiştirme kabiliyeti : x
Kremleştirme : xxx
(0=mevcut değil, x=zayıf, xx=ortakuvvette, xxx=kuvvetli)
Uygulama :
JOHA® S 9 sürülebilir eritme peyniri ve eritme peyniri türevlerinin imalatında kullanılır. Tavsiye edilen ilave miktarı, kullanılan ham peynir miktarının % 2,8 - % 3,2'si kadardır.
İş Güvencesi ve Çevre Koruma :
Bu bilgiler DIN Güvence dataları bölümünden alınmıştır.
Depolama :
Serin ve kuru yerde depolayınız.
Orjinal ambaljında muhafaze ediniz.
Nemden koruyunuz.
Paketleme :
Kağıt torbalar içindeki polietilen torbalarda 25 Kg. net eritme tuzu vardır. Torbalar toplam 1000 kg. olacak şekilde Europaletlere şiringlenir.
JOHA® S 4
Eritme Peyniri ve türevlerinin imalinde kullanılan Eritme Tuzu
Bildirim :
E 452 Polyfosfat
E 450 Difosfat
Spesifikasyon :
P2O5 Miktarı (%) : 61,9±1,0
pH değeri (1%) : 7,6±0,3
Özellikleri :
pH sapması : -0,1 / -0,2
Ion değiştirme kabiliyeti : xx
Kremleştirme : xx
(0=mevcut değil, x=zayıf, xx=ortakuvvette, xxx=kuvvetli)
Uygulama :
İş Güvencesi ve Çevre Koruma :
Bu bilgiler DIN Güvence dataları bölümünden alınmıştır.
Depolama :
Serin ve kuru yerde depolayınız.
Orjinal ambaljında muhafaze ediniz.
Nemden koruyunuz.
Paketleme :
Kağıt torbalar içindeki polietilen torbalarda 25 Kg. net eritme tuzu vardır. Torbalar toplam 1000 kg. olacak şekilde Europaletlere şiringlenir.
JOHA® PZ 6
Eritme Peyniri ve türevlerinin imalinde kullanılan Eritme Tuzu
Bildirim :
E 452, E450 Poly ve Difosfat
E 331 Sodyumcitrat
E 339 Ortofosfat
Spesifikasyon :
P2O5 Miktarı (%) : 50,5±1,0
pH değeri (1%) : 7,6±0,3
Uygulama :
Üçgen Peynir üretiminde ağırlıklı olarak süt tozu kullanımında kullanılır. JOHA® PZ 6 kullanım miktarı işlenecek ham peynirin %2,5-%3 olacak şekilde belirlenir.
İş Güvencesi ve Çevre Koruma :
Bu bilgiler DIN Güvence dataları bölümünden alınmıştır.
Depolama :
Serin ve kuru yerde depolayınız.
Orjinal ambaljında muhafaze ediniz.
Nemden koruyunuz.
Paketleme :
Kağıt torbalar içindeki polietilen torbalarda 25 Kg. net eritme tuzu vardır. Torbalar toplam 1000 kg. olacak şekilde Europaletlere şiringlenir.
JOHA® T neu
Eritme Peyniri ve türevlerinin imalinde kullanılan Düzeltme Tuzu
Bildirim :
E 339 Sodyumortofosfat
Spesifikasyon :
P2O5 Miktarı (%) : 40,5±1,5
pH değeri (1%) : Ca. 12
Özellikleri :
pH sapması : +1,0 / +1,5
Ion değiştirme kabiliyeti : 0
Kremleştirme : 0 (x'e kadar)
(0=mevcut değil, x=zayıf, xx=ortakuvvette, xxx=kuvvetli)
Uygulama :
JOHA® T neu kuvvetli tamponlayıcı etkiye sahiptir ve alkolü pH düzeltme tuzu olarak diğer JOHA® eritme tuzları ile birlikte pH sapmaları yeterli olmadığında kullanılır. JOHA® T neu kullanım miktarı işlenecek ham peynir miktarının % 0,1 - 1,0 olacak şekilde belirlenir. Ham peynirin pH değerine göre kullanılacak JOHA® T neu miktarı diğer eritme tuzları ile oluşacak karışım içinde önemli variasyon gösterebilir.
İş Güvencesi ve Çevre Koruma :
Bu bilgiler DIN Güvence dataları bölümünden alınmıştır.
Depolama :
Serin ve kuru yerde depolayınız.
Orjinal ambaljında muhafaze ediniz.
Nemden koruyunuz.
Paketleme :
Kağıt torbalar içindeki polietilen torbalarda 25 Kg. net eritme tuzu vardır. Torbalar toplam 800 kg. olacak şekilde Europaletlere şiringlenir.